Bemutatkozás

RólunkA Luminis Innovation Kft.-t egy innovációs projekt miatt alapítottam. A fejlődés számomra sosem volt kérdés. Mindig feljebb és feljebb próbáltam jutni. Mindig is nagyon sok időt és energiát fektettem a saját fejlődésembe. Elkezdtem magam körbe venni olyanokkal, akik szintén ebben hittek. Bíztam az ötleteimben, a jövőbeni sikerekben. Támogattam másokat saját sikereik elérésében. Úgy gondolom, ha elkötelezettek tudunk lenni az iránt, hogy saját magunk és szervezetünk képes fejlődni akkor leomlanak a falak amiket magunknak építettünk és hamarosan megláthatjuk azt amiért érdemes volt küzdeni.

Mára már két üzletággal rendelkezünk. Változatlanul az innováció áll fókuszban. Ügyfeleink fejlődését egy részt financiális oldalról - pályázati lehetőségek útján - másrészt a szervezetfejlesztés eszközeivel segítjük.

Pályázati üzletágunk célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások által tervezett fejlesztésekhez tanácsadást nyújtson a vissza nem térítendő, valamint a visszatérítendő hazai-, illetve európai uniós források megszerzéséhez. Számunkra nagyon fontos, hogy minden egyes ügyfelet egyként kezeljünk. A tanácsadás kölcsönös bizalomra kell, hogy épüljön, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink igényeit személyre szabottan elégítsük ki.

Szervezetfejlesztés, mint olyan nálunk nem konzervek nyitogatását jelenti. Mi ügyfeleink vállalkozását mérettől függetlenül egy globális egésznek tekintjük. Mielőtt bármilyen programot ajánlanánk minden esetben egy előzetes felmérést készítünk a vezetők és a leendő résztvevők bevonásával, hogy lássuk a fejlődési lehetőségeket. Tréningjeink nem állnak meg a hagyományos tantermi üléseknél. Hiszünk abban, hogy a tanultak csak akkor tudnak igazi gyakorlati tudássá válni ha azokat élesben, munka közben , szakértő segítségével közösen éljük meg. Ezért minden tréningünk végén nagy hangsúlyt fektetünk az utókövetésre. A kreatív tréningek után minden résztvevővel egyénileg foglalkozunk.

A fejlődésben nem csak már meglévő vállalkozásokat támogatunk. Személyes küldetésemnek érzem a startupok segítését. Az ötletgazdákat egyéni programokkal és coachinggal támogatjuk. Befektetőkkel is kapcsolatban állunk így a kiemelkedő ötleteket akár egyénileg is mentoráljuk.

Címkék: bemutatkozás